⇐ terug naar betalen | verder naar retourneren ⇒

Verzenden
Verzenden is serious business! Na jouw bestelling pakken we jouw spulletjes zorgvuldig en netjes in. Wij vinden het belangrijk dat we duurzaam verzenden, hierover lees je meer op onze pagina over duurzaamheid binnen Rocking Babies. Als jouw pakketje klaar is, dan versturen wij deze zo snel mogelijk.


Op werkdagen voor 13:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Goeie deal toch, wij hebben op deze manier voldoende tijd om de zendingen klaar te maken en jij hebt je spulletjes zo lekker snel in huis, kun je direct starten met rocken! Wij verzenden van maandag t/m vrijdag (feestdagen uitgezonderd). Bestellingen die op vrijdag worden geplaatst na 13:00 uur, worden de eerstvolgende werkdag verstuurd.

Ben je per ongeluk toch nét te laat? Neem dan z.s.m. contact met ons op en we gaan natuurlijk proberen je alsnog te helpen!


Levering
Hoe graag we ook garanties zouden willen geven, we doen het niet. Vrijwel altijd is levering de eerste werkdag nadat wij verzenden. Natuurlijk komt het voor dat een pakket, om wat voor reden dan ook, vertraging oploopt. Wij hebben hier geen directe invloed op, maar kunnen wel altijd voor je navragen wat de status is en wat je dan wel kunt verwachten.

Heb je vragen over de verzending, de levering of levertijden, neem dan contact met ons op. We helpen he graag verder!


Verzendkosten
De verzendkosten worden op onze website direct voor je berekend, lekker simpel, lekker overzichtelijk. Vanaf een bepaald bedrag (afhankelijk van land) vervallen de verzendkosten en krijg jij de verzending dus helemaal voor nop!

Hieronder vind je een overzicht van de verzendkosten van jouw bestelling bij Rocking Babies.

Soort verzending Kosten Gratis vanaf Beschikbaar in
Brievenbuspakket € 3,90 € 50,- Nederland
Pakketpost € 6,50 € 50,- Nederland
Pakketpost buitenland € 7,90 € 75,- België en Duitsland