⇐ terug naar verzenden | verder naar pre-orders ⇒

Retourneren
Ajjj, jouw bestelling voldoet niet aan de verwachting.. Dat proberen we natuurlijk altijd te voorkomen, maar lukt het onverhoopt niet, dan kun je jouw bestelling retourneren. Natuurlijk kan het ook zijn dat je het verkeerde hebt gekocht, de verkeerde maat hebt gekozen of gewoon dat je toch liever iets anders wilt.

Vooropgesteld kan retourneren of ruilen altijd! Graag doen wij dit in overleg met jou en houden we de oplossing simpel en zijn wij blij als jij dat ook bent! Op het moment dat je besluit om te retourneren, dan zijn alleen de verzendkosten naar ons voor jouw rekening en krijg jij je gehele aankoopbedrag retour gestort. Besluit je iets anders te bestellen, dan betaal je hiervoor geen verzendkosten, neem in dit geval wel contact met ons op.


Voorwaarden m.b.t. retourneren
Keep it short & simple, daar houden we van, maar er gelden wel een paar spelregels omtrent retourneren. Wij willen nogmaals benadrukken dat we hier graag even contact over hebben met je, maar weet in ieder geval dat wij het volgende hanteren:

  • Het is je recht om producten zonder opgaaf van reden (Wet verkoop op afstand), binnen 14 dagen aan ons te retourneren
  • Wij verwachten dat producten die retour komen in dezelfde staat verkeren als waarin wij het hebben verzonden, d.w.z. ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd
  • Waar mogelijk verwachten wij producten retour in de originele verpakkingen en degelijk verpakt (gebruik hiervoor vooral onze eigen verzenddozen!)
  • Voeg bij de retourzending altijd informatie toe over het IBAN bankrekeningnummer en wat je van ons verwacht (bijv. geld terug of alternatief product)
  • Je hebt het recht om de koop  te herroepen en daarvoor het herroepingsformulier te gebruiken, deze vind je hieronder:


Download hier het herroepingsformulier
Rocking Babies Herroepingsformulier 2019V01


Vervolgens
  • Retourzendingen die voldoen aan bovenstaande voorwaarden: hiervan vindt terugbetaling z.s.m. (uiterlijk binnen 3 werkdagen) na ontvangst plaats of we verwerken je nieuwe bestelling zo snel mogelijk
  • Retourzendingen die niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden: deze betalen we niet zonder meer terug; afhankelijk van de situatie gaan we in overleg of weigeren we de retourzending
  • Heb je vragen over retourneren, afhandeling hiervan of wil je gewoon even weten hoe het staat met jouw retourzending, neem dan contact met op ons, we helpen je graag verder!

 

Retouradres
Rocking Babies
Entinge 63
9472 XS Zuidlaren

Klik hier voor alle contactgegevens