⇐ terug naar retourneren | verder naar algemene voorwaarden

Pre-orders
Ook wel nabestelling genoemd. Wij proberen zoveel mogelijk artikelen direct aan je uit te leveren. Om jou van een breder assortiment te kunnen voorzien, zijn wij echter genoodzaakt om sommige product via nabestelling aan te bieden. Vaak zorgt dit ervoor dat je bepaalde artikelen in maten kunt krijgen die wij normaal niet voeren, maar waar je nu dus toch aan kunt komen.


Levertijd

Bij pre-orders hoort levertijd, die 2 zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Op het moment dat een artikelen niet op voorraad is, maar wel per nabestelling leverbaar, dan vind je de te verwachten levertijd in de omschrijving.

Als onverhoopt blijkt dat deze levertijd niet haalbaar is, dan nemen wij z.s.m. contact met je op om verder af te stemmen wat nu te doen.


Verzending en levering

Wij zorgen er altijd voor dat wanneer wij levering krijgen alle artikelen die als pre-order staan geregistreerd z.s.m. worden verzonden. Dit is eigenlijk altijd op de dag dat wij zelf levering krijgen (tenzij dit in een weekend valt). Verzending en levering gaat volgens de reguliere werkwijze en alle informatie hierover vind je op de pagina verzenden

Heb je vragen over pre-orders, levertijden of verzending + levering van jouw pre-order, neem dan contact met op. Wij helpen je graag verder!