Rocking Babies - merklogo - Six Bunnies - www.rockingbabies.nl

Six Bunnies is een kledingmerk dat ervoor zorgt dat jouw kids net zo stoer door het leven gaan als jij! Dit stoere merk garandeert een uitstekende kwaliteit, de kledingstukken zijn kleurrijk en zijn bedrukt met stoere prints die stuk voor stuk kleine kunstwerkjes zijn.

Six Bunnies kiest ervoor om alleen gebruik te maken van de beste materialen. Zo is het al het katoen voorzien van het keurmerk Organic Cotton. Dit betekent dat het katoen duurzaam en eerlijk is geproduceerd en dat vinden wij bij Rocking Babies van het grootste belang. Ook gebruikt Six Bunnies in zijn productieproces voor de awesome prints alleen milieuvriendelijke, non toxic inkt. Op deze manier kunnen we ondanks dat we in gave kleding willen lopen ervoor zorgen dat het mileu hier niet onder hoeft te lijden.

De stijl van Six Bunnies kun je omschrijven als rock ‘n roll, rockabilly en tattooshop. Het is dan ook geen verrassing dat Rocking Babies zo’n fan is van dit merk. Twijfel daarom niet, laat je baby rocken en omarm Six Bunnies zoals wij dat ook hebben gedaan. Rock on!

Rocking Babies - merklogo - Hotrod Hellcat - www.rockingbabies.nl

Hotrod Hellcat is een kledingmerk dat is ontstaan uit hotrod, bikes, choppers, speedshop, benzine en motorolie. Bikes en hotrod zijn altijd onlosmakelijk verbonden geweest met de rockcultuur. Het spreekt dan ook voor zich dat Rocking Babies dit stoere merk in zijn assortiment heeft.

Hotrod Hellcat staat als merk voor een geweldige kwaliteit en is bedrukt met alleen de gaafste prints. Het katoen dat gebruikt is voor de kleding is voorzien van het keurmerk Organic Cotton. Hiermee toont Hotrod Hellcat aan dat duurzaamheid en eerlijk produceren een belangrijke waarde zijn. Natuurlijk zien wij dit graag als Rocking Babies!

De stijl van Hotrod Hellcat is te omschrijven als hotrod, speedshop, customshop en is uitermate geschikt voor de echte petrolheads onder ons. Stap nu dus op of in en turn the ignition! Wij zijn als Rocking Babies niet aansprakelijk voor het creëren van petrolheads, rock on!

Rocking Babies - merklogo - Metallimonsters - www.rockingbabies.nl

Metallimonsters is een stoer, maar ook schattig baby- en kinderkledingmerk dat jouw kids hard laat rocken!
Dit geweldige familiebedrijf uit Groot Brittanië werkt met dezelfde drive als Rocking Babies om de wereld meer rock ‘n roll te maken!
Het merk staat voor een uitstekende kwaliteit en kleding met stoere en gave prints, maar ook lekker fris en lief is.

Bij Metallimonsters komt het thema vleermuis en halloween geregeld terug, maar er is meer.
Zo is er een gave lijn kleding met dinosaurus print en zijn er ook gewoon hele dikke rock en rock ‘n roll prints leverbaar.
De kleding is mooi, origineel, van fijn katoen en heeft een geweldige pasvorm.

Metallimonsters maakt van babykleding en kinderkleding kleine feestjes. Kleurrijk, vrolijk, lief, maar vooral ook stoer!

Rocking Babies - merklogo - Metal Kids - www.rockingbabies.nl

Metal-Kids is hét merk voor officiële bandkleding. In 2006 zochten twee vaders zonder succes naar gave metal shirts voor hun kinderen.
Na uren en uren zoeken vonden ze maar niet die gave AC/DC en Motörhead shirts. De aanleiding voor hun eigen onderneming in bandkleding was zodoende geboren en ze zijn nog datzelfde jaar live gegaan.

Metal-Kids levert rompers, t-shirts, hoodies en meer van bands als AC/DC, Guns ‘n Roses, Metallica en Motörhead.
De kwaliteit van de kleding is van het hoogste niveau en wordt duurzaam gemaakt.

Kortom; Metal-Kids is dus ook weer typisch zo’n merk dat bij de Rocking Babies collectie hoort.
Met dit merk zorgen we er opnieuw voor de wereld iets meer rock ‘n roll te maken.
Doe ook mee, get out of line en rock on!

Rocking Babies - merklogo - Helles Teeth - www.rockingbabies.nl

Helles Teeth maakt de allergaafste bijtringen! Ben je ook klaar met al die bijtringen met hetzelfde stereotype design? Deze bijtringen zijn niet alleen ideaal voor de grijpgrage handjes en pijnlijk tandvlees, maar zijn voor zowel baby als ouders geweldig om te zien met het gave design en stoere kleuren!

Helles Teeth gelooft erin dat teething toys veilig moeten zijn en een lage impact op het milieu moeten hebben. Uiteraard zijn alle bijtringen vrij van BPA, ftalaat, metalen, PVC en latex. De bijtringen zijn gemaakt van non-toxic food grade siliconene. Hierdoor wordt bacteriele groei geremd en voorkom je viezigheid, zoals dat uiteindelijk wel ontstaat op bijvoorbeeld houten bijtringen.

De bijtringen van Helles Teeth kunnen in de vaatwasser, vriezer en magnetron en zijn gemakkelijk steriel te maken en schoon te houden. Ze bestaan uit één deel en zijn getest volgens de EU standaard.